Huoneistoremontti, keittiöremontti, saunaremontti, wc ja kylpyhuoneremontti - Rakennuspalvelu J.Peltomäki, pöytyä, Aura, Loimaa, Oripää, Huittinen, Säkylä

Huoneistoremntti, keittiöremontti, saunaremontti, wc ja kylpyhuoneremontti sekä monta muuta remonttia tehdään Pöytyä, Aura, Loimaa, Oripää, Huittinen, Säkylä ja Sastamalan talousalueella. Kysy reilusti remontin hintaa ja pyydä ilmaiselle arviokäynnille!

Huoneistoremontti

Huoneistoremontissa remontoidaan kaikki huoneet pintaa syvemmältä.

  • Tapetointi, maalaus ja tasoitetyöt
  • Listoitus ja kirvesmiehentyöt
  • Lattialaatoitukset ja laattatyöt (kaakelointi)
  • Huoneratkaisut ja muutokset
  • Lattiat, katot ja seinät
  • Ikkunat, ovet ja kiintokalusteet

Huoneistoremontti on hyvä toteuttaa kerralla kuntoon esim. asunnon oston yhteydessä ennen muuttoa. Tällöin säästyt suuremmalta rakennuspölyltä ja pääset muuttamaan uuteen siivottuun unelmiesi kotiin.

Keittiöremontti

Keittiöremontti suunnitellaan asiakkaan kanssa tarkkaan: koneet, laitteet ja keittiökalusteet muodostaa keittiön ilmeen, joten tässä suunnittelu on paikallaan.  Keittiöremontissa voidaan uusia sähköt, käyttövesijohdot ja viemäröinnin paikka voi muuttua. Kaikella on oltava ammmattilainen niin että sovittu aikataulu pitää.
Uusi upea keittiö on puhelun päässä! Soita ilmaiselle katselmukselle niin saat oikeanlaisen tarjouksen.

Saunaremontti

Saunaremontti nostaa kiinteistösi arvoa. Saunaremontissa voidaan uusia kiukaat ja lauteet sekä muut pinnat samanaikaisesti. Sauna on suomalaisen paikka rentoutumiseen viikon päätteeksi. Uusi sauna saunaremontilla antaa parhaat löylyt!

Kylpyhuoneremontti

Kylpyhuoneremontilla saat paljon aikaan: uudet kylpyhuonekalusteet, kaakelit ja vesieristeet sekä paljon toivottu lämmin lattia lattialämmityksellä! LVI -työt tekee alansa ammattilaisnen. Samoin sähkötöissä luotamme kokeneeseen sähkömieheen. Kylpyhuoneremontilla saat upean kylpyhuoneen vuosiksi eteenpäin.

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti tehdään usein samanaikaisesti - Pyydä rohkeasti reilu tarjous!

Pyydä reilu tarjous